FAQ: Ik ben geïntereseerd

Wij bieden interactieve volledige en/of semi online spelshows aan. Deze bestaan veelal uit 3 verschillende en unieke rondes inclusief ludieke side events. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een uitdagende escaperoom.

Afhankelijk van de fysieke ruimtes die beschikbaar zijn gaan wij in overleg kijken wat er allemaal mogelijk is. De spelshow hosts hosten de show bijvoorbeeld vanuit de directiekamer, alle teams zitten op 1,5 meter afstand in verschillende ruimtes door het gebouw, deelnemers die niet fysiek aanwezig kunnen of willen zijn sluiten online aan bij hun groep. Hierbij gaan wij altijd uit van de actueel geldende COVID-19 richtlijnen.

 

Wij hanteren geen minimum aantal deelnemers, wij vermaken graag elke groep. Wel hanteren wij bij groepen <15 een vast bedrag van €150 (ex. btw)

Wij hanteren geen maximum, ‘’hoe meer zielen’’……………….

Onze spelshows duren normaliter 1 tot 2,5 uur. Maar als dat niet schikt denken we graag mee over andere mogelijkheden.

De prijzen zijn vanaf €9,- per deelnemer (ex. btw).

Ja, zeker! Hierin maken wij onderscheidt in de volgende groepen; >50, >100 en >150. Vraag hier gerust naar!

Ja, wij gaan graag met jou in gesprek over de jullie wensen en dit kunnen wij vrijwel altijd op leuke en  grappige manier verwerken in jullie eigen spelshow.

Wij faciliteren een spelshow waar te allen tijden COVID-19 richtlijnen kunnen worden nageleefd. Als spelshow hosts hanteren wij heel strikt de 1,5 meter richtlijn t.o.v. onze klanten.

Ja, die is er zeker! Op de homepage van deze website kan je op de ‘Play Button’ (op de TV) klikken. Deze video geeft een goede inkijk van hoe een gepersonaliseerde spelshow op locatie er uit kan zien.

Ja, erg leuk! Onze spelshows krijgen altijd 1 winnend team. Daarnaast zijn er veel ludieke manieren en mogelijkheden om meer mensen met een prijs of een winnend gevoel naar huis te laten gaan. Prijzen dienen zelf georganiseerd te worden. Wij denken graag mee!

Via deze website www.bevohela.nl onder het kopje ‘Contact’ (bij die serieuze jongen, voor de beamer 🙂 ) of stuur een bericht via het contactformulier hieronder. We zullen zsm reageren!

 

Heb je een vraag die hier boven niet staat gemeld?

Als je nog een vraag hebt die niet beantwoord is in deze FAQ, stuur ons dan een bericht.